Login  •  Register


The time is now: Thu Dec 18, 2014 10:19 pm

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 2 posts ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 6:38 am 
Offline
Tinkerer

Joined: Mon Sep 07, 2009 3:03 am
Posts: 57
I'm attempting to get the redscorp version running. It doesn't like what the online config generator sets for network nor does it like what it sets for native CD-ROM. Same goes for the PearPC control panel that's supposed to be specially modified for redscorp.

If I try to enable network and/or native CD-ROM support, it doesn't work. Won't be of much use without at least network support working.


Top
 Profile  
Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 7:14 am 
Offline
Tinkerer

Joined: Mon Sep 07, 2009 3:03 am
Posts: 57
Here's the config I'm using currently. The Network section is copied from what the PearPC control panel creates as the one from the online config generator fails to work, enabled or not.

I also added to the Disks section for IDE2 so I could have three images mounted after the initial install start with the first one.

How do I get the bleeping thing to change images while running?!

# This PearPC config file has been generated by a script located on http://guillaumejamet.eu

# Wed, 24 Nov 2010 06:07:48 GMT
# Config reference : http://wiki.pearpc.net/index.php?title= ... ation_File
# More info about PearPc, forums and community : http://pearpc.net

# __________________________________________________________________________ Boot parameters
prom_env_machargs = ""
prom_env_bootargs = ""
prom_bootmethod = "select"

# __________________________________________________________________________ Hotkeys
key_compose_dialog = "F11"
key_change_cd_0 = "F10"
key_toggle_mouse_grab = "F12"
key_toggle_full_screen = "Alt+Return"

# __________________________________________________________________________ Video
prom_driver_graphic = "video.x"
ppc_start_full_screen = 0
redraw_interval_msec = 40
ppc_start_resolution = "800x600x15@60"

# __________________________________________________________________________ Disks
pci_ide0_master_installed = 1
pci_ide0_master_type = "hd"
pci_ide0_master_image = "macosx_6gb.img"
pci_ide0_slave_installed = 1
pci_ide0_slave_type = "cdrom"
pci_ide0_slave_image = "10-4-2.iso"
pci_ide2_master_installed = 1
pci_ide2_master_type = "cdrom"
pci_ide2_master_image = "10-4-3.iso"
pci_ide2_slave_installed = 1
pci_ide2_slave_type = "cdrom"
pci_ide2_slave_image = "10-4-4.iso"

# __________________________________________________________________________ Network
pci_rtl8139_installed = 0
pci_rtl8139_mac = "de:ad:ca:fe:12:35"
pci_rtl8139_type = "tap"
pci_rtl8139_interface = ""
pci_3c90x_installed = 0
pci_3c90x_mac = "de:ad:ca:fe:12:35"
pci_3c90x_type = "tap"
pci_3c90x_interface = ""

# __________________________________________________________________________ CPU
cpu_pvr = 0x00088302

# __________________________________________________________________________ Memory
nvram_file = "nvram"
page_table_pa = 104857600
memory_size = 0x8000000

# __________________________________________________________________________ USB
pci_usb_installed = 1


Top
 Profile  
Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group