Search found 12 matches

by CamSox
Fri Nov 01, 2019 10:34 pm
Forum: SheepShaver
Topic: Full screen problems in Mojave 10.14.6 and Catalina [SOLVED]
Replies: 85
Views: 25020

Re: Full screen problems in Mojave 10.14.6 and Catalina

Hello all, I am currently experiencing an issue very similar, except in my case it freezes every time (I am on 10.15.1). I saw that a possible solution to this problem was to run it in windowed mode, but I can't seem to access that from the Menu Bar and the ctrl-enter command isn't working. How can ...
by CamSox
Tue Mar 05, 2019 1:44 am
Forum: QEMU
Topic: Tiger Installation Help
Replies: 3
Views: 2523

Re: Tiger Installation Help

Thank you both for your suggestions, they worked!
by CamSox
Sat Mar 02, 2019 3:12 am
Forum: QEMU
Topic: Tiger Installation Help
Replies: 3
Views: 2523

Tiger Installation Help

Hello all, I'm trying to run Mac OS Tiger on QEMU, but it keeps on displaying the "No valid state has been set by load or init-program" warning. I think the boot image of Tiger might have been corrupted when I tried converting it from .dmg to .iso. I used Disk Utility to convert it to a .c...
by CamSox
Sat Feb 02, 2019 12:25 am
Forum: SheepShaver
Topic: Network Help
Replies: 5
Views: 2010

Re: Network Help

It works! Thank you so much
by CamSox
Fri Feb 01, 2019 11:42 pm
Forum: SheepShaver
Topic: Network Help
Replies: 5
Views: 2010

Re: Network Help

Thank you for the replies everyone. Whenever I open up IE it just says "Security failure. The server reply is invalid" If I'm using DHCP, what should I enter in the "DHCP Client ID"?.

Thank you,
CamSox
by CamSox
Fri Feb 01, 2019 5:29 pm
Forum: SheepShaver
Topic: Network Help
Replies: 5
Views: 2010

Network Help

Hello all, I'm trying to get online using SheepShaver. I have "slirp" entered in the prefs, and have entered these in the TCIP/IP control panel: IP Address: 10.0.2.15 Subnet mask: 255.255.255.0 Router address: 10.0.2.2 Name-server address: 10.0.2.3 However, it still won't work. Does anyone...
by CamSox
Mon Jan 28, 2019 1:09 pm
Forum: QEMU
Topic: Mouse Cursor Freezes when Emulating Cheetah and Puma
Replies: 3
Views: 1794

Re: Mouse Cursor Freezes when Emulating Cheetah and Puma

Success! Thank you! However, when going through the setup, it does not detect any destination volume to install the OS, despite having a hard drive image in my QEMU folder.

I really appreciate the help, thank you so much!
by CamSox
Mon Jan 28, 2019 2:52 am
Forum: QEMU
Topic: Mouse Cursor Freezes when Emulating Cheetah and Puma
Replies: 3
Views: 1794

Mouse Cursor Freezes when Emulating Cheetah and Puma

Hello all, I downloaded cd images of Cheetah and Puma from WinWorldPC and set them up and everything, but when I go to boot to it and get to the installation screen in Cheetah/Puma, the cursor stays in the top left hand corner and won't move if I try to move it. I've also tried using an external USB...
by CamSox
Mon Jan 28, 2019 1:37 am
Forum: QEMU
Topic: QEMU Installation OpenBIOS Help
Replies: 6
Views: 2936

Re: QEMU Installation OpenBIOS Help

It worked! Thank you so much!
by CamSox
Sun Jan 27, 2019 11:53 pm
Forum: QEMU
Topic: QEMU Installation OpenBIOS Help
Replies: 6
Views: 2936

Re: QEMU Installation OpenBIOS Help

Thank you! I've solved that problem and successfully initialized my hard drive. However, when I complete the step in the tutorial that says to change -boot d to -boot c and to switch the order of the disk and cd entries, that same error appears. My qemu-command file looks like this: #!/bin/bash cd &...
by CamSox
Sun Jan 27, 2019 3:27 am
Forum: QEMU
Topic: QEMU Installation OpenBIOS Help
Replies: 6
Views: 2936

Re: QEMU Installation OpenBIOS Help

Mac OS 9.2. I've been following this Emaculation tutorial https://www.emaculation.com/doku.php/pp ... mu-for-osx

Note: I haven't installed anything online besides the QEMU package itself. Do I need to install anything else (The OS) separately?
by CamSox
Sat Jan 26, 2019 3:12 am
Forum: QEMU
Topic: QEMU Installation OpenBIOS Help
Replies: 6
Views: 2936

QEMU Installation OpenBIOS Help

Hello, Not sure if this is a really dumb question, but I can't seem to get past the QEMU BIOS and I'm not sure what to do. I see a screen that reads " Trying cd:,\\tbxi... Trying cd:,\ppc\bootinfo.txt... Trying cd:,%BOOT... No valid state has been set by load or init-program" How do I get ...